AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunda bozuk para görmek

Kahve falında avucunda bozuk para görmek

Kahve falında avucunda bozuk para görmek gönlündeki gibi sevileceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, yalnız kalınacağına, kendisini işine veremeyeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, kararlarına saygı duyulacağına, refah içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında avucunda bozuk para gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin onlara öfkelenmeye ya da tavır almaya başladığınızı anlamasını sağlamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında bir avuç bozuk para almak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir avuç bozuk para görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içinde bozuk para görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunda bozuk para görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine inanılır.

Kahve falında avuç dolusu bozuk para görmek işlerinin çok açılacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuçla bozuk para görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir avuç demir para görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine inanılır.

Kahve falında bir avuç kağıt para görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir