AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç kağıt para görmek

Kahve falında bir avuç kağıt para görmek

Kahve falında bir avuç kağıt para görmek çevre değiştireceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir avuç kağıt para gördüyseniz:

  • Size sorulmasını beklemeden fikirlerinizi paylaşmanız çalışmalarınızı takdir eden kişilerle olumlu ilişkiler geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bir avuç kağıt para görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına yorulur.

Kahve falında bir avuç para almak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına işaret eder.

Kahve falında avuç içinde bozuk para görmek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında avuç dolusu bozuk para görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında avuç içinde para görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına inanılır.

Kahve falında bir avuç para görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında avucunda para görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuçla bozuk para görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, borçlarının ödeneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir