AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuçla para görmek

Kahve falında avuçla para görmek

Kahve falında avuçla para görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, şansının ve bahtının döneceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında avuçla para gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi zayıf bulabilir veya haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz.

Kahve falında bir avuç demir para görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında avuçla para görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında avuç dolusu para görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde bozuk para görmek saygın ve ünlü biri olacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında bir avuç bozuk para almak çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, yurtdışına gidileceğine inanılır.

Kahve falında bir avuç bozuk para görmek işlerinin büyüyeceğine, her anlamda güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında avuç dolusu bozuk para görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, yanlış yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuçla bozuk para görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir