AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç bozuk para almak

Kahve falında bir avuç bozuk para almak

Kahve falında bir avuç bozuk para almak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir avuç bozuk para almak gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla şeyle ilgileniyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir avuç bozuk para almak hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avucunda bozuk para görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet eder.

Kahve falında avuç dolusu bozuk para görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında avuçla bozuk para görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde bozuk para görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir avuç bozuk para görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir avuç demir para görmek amacına ulaşacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine delalettir.

Kahve falında avuç içinde para görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir