AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içine bakmak

Kahve falında avuç içine bakmak

Kahve falında avuç içine bakmak kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, para kazanmaya, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında avuç içine bakmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren başlıklarda belli belirsiz hassasiyetler ya da dikkat çeken durumlar oluşabilir.

Kahve falında avuç içine bakmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunda diş görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde para görmek rızkından ve gelirinden olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında avuçta kan görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında bir avuç demir para görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunun içinin kesildiğini görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında avuç içini görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, zorlukların bir anda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içi görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, kariyerinde atılım yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir