AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç küpe görmek

Kahve falında bir avuç küpe görmek

Kahve falında bir avuç küpe görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir avuç küpe gördüyseniz:

  • işinizde üstlerinizin dikkatini çekip, olumlu puanlar toplayabilirsiniz.

Kahve falında bir avuç küpe görmek rahat şekilde geçineceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında avucunun içini görmek asla yüksünmeyeceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine işarettir.

Kahve falında avuç avuç altın görmek güzel bir hayatı olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içinin yandığını görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında avuç içinin kesildiğini görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde harf görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bir avuç kar görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, darlığa düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin avucunu öpmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir