AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunda altın görmek

Kahve falında avucunda altın görmek

Kahve falında avucunda altın görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulur.

Kahve falında avucunda altın gördüyseniz:

  • İş değişikliği yapmak veya farklı yaratıcı proje ya da hobilerle ilgilenmek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında avuçta altın görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında bir avuç altın görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu altın görmek cebinin para göreceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir avuç altın bulmak hastalıklarından kurtulacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine işarettir.

Kahve falında bir avuç çeyrek altın görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç dolusu çeyrek altın görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına işarettir.

Kahve falında avuç avuç altın toplamak gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında avucuna altın koymak kazancını artıracağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir