AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla vedalaşmak

Kahve falında arkadaşla vedalaşmak

Kahve falında arkadaşla vedalaşmak karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşla vedalaşmak gördüyseniz:

  • Asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla vedalaşmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşla vedalaşmak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarıyla vedalaşmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşla vedalaşmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla vedalaşmak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla vedalaşmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, hayır işleri yapacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarına veda etmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işarettir.

Kahve falında biriyle vedalaşmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir