AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşınla dudaktan öpüşmek

Kahve falında bir arkadaşınla dudaktan öpüşmek

Kahve falında bir arkadaşınla dudaktan öpüşmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşınla dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketleri akıl sınırlarını zorlayabilir.

Kahve falında arkadaşını dudaktan öpmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını dudağından öpmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla dudaktan öpüşmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşla dudaktan öpüşmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının dudağından öpmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı dudaktan öpmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşıyla dudaktan öpüşmek borçların kısa sürede kapanacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir