AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla dudaktan öpüşmek

Kahve falında arkadaşla dudaktan öpüşmek

Kahve falında arkadaşla dudaktan öpüşmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz, yeni işlere başlayabileceğiniz veya yeni bir pozisyona getirilebileceğiniz bir yıllık süreç başlıyor.

Kahve falında arkadaşının dudağından öpmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla dudaktan öpüşmek işinin yoluna gireceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını dudaktan öpmek rakiplerine karşı fark atacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla dudaktan öpüşmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, parasının azalacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşla dudaktan öpüşmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşını dudağından öpmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşınla dudaktan öpüşmek bilgi sahibi olacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir