AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının nikahını görmek

Kahve falında bir arkadaşının nikahını görmek

Kahve falında bir arkadaşının nikahını görmek kem gözlere geleceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşının nikahını gördüyseniz:

  • Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir.

Kahve falında arkadaşının nikahlandığını görmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının nikahını görmek düşmanlarını kaybetmeye, hak yolunda bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının nikahına gitmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının nikahını görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını nikah masasında görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşın nikahını görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle nikahlanmak sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında nikah masasında ağlamak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir