AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının nikahına gitmek

Kahve falında arkadaşının nikahına gitmek

Kahve falında arkadaşının nikahına gitmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının nikahına gitmek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler.

Kahve falında arkadaşının nikahına gitmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, çok büyük ses getireceğine delalettir.

Kahve falında nikaha gitmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının nikahına gitmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nikah törenine gitmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nikahına gitmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin nikahına gitmek yokluk çekmeyeceğine, isteklerine kulak vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nikahlanmaya gitmek sahip olduklarının da çoğalacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi nikahına gitmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir