AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının nikahını görmek

Kahve falında arkadaşının nikahını görmek

Kahve falında arkadaşının nikahını görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, sağlığının yerine geleceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının nikahını gördüyseniz:

  • Hemen olur olmaz konuşmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında arkadaşını nikah masasında görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının nikahına gitmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının nikahlandığını görmek yenileneceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının nikahını görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, yeni fırsatlar sunulacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşın nikahını görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının nikahını görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında toplu nikah görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında nikah memuru olduğunu görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir