AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını nikah masasında görmek

Kahve falında arkadaşını nikah masasında görmek

Kahve falında arkadaşını nikah masasında görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını nikah masasında gördüyseniz:

  • Bazı psikolojik gerilimlere sahipsiniz.

Kahve falında arkadaşını nikah masasında görmek hayal kırıklığına, ona kol kanat gereceğine inanılır.

Kahve falında nikah masasında kalmak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nikah masasında terk edilmek şansızlığın kırılacağına, işlerinin hemen hallolacağına işarettir.

Kahve falında nikah masasında oturmak aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini nikah masasında görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine işaret eder.

Kahve falında nikah masasından kaçmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nikah masasından kalkmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere delalettir.

Kahve falında nikah masasında olmak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir