AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle nikahlanmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle nikahlanmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle nikahlanmak kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, düşmanlarını bile affedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle nikahlanmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyle nikahlanmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, işlerine yeni işler katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyle nikahlanmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle nikahlanmak maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin nikahını görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla nikahlandığını görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişinin öldüğünü görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle öpüştüğünü görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli sevdiği kişiyi görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir