AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın nikahını görmek

Kahve falında arkadaşın nikahını görmek

Kahve falında arkadaşın nikahını görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, işlerin aksayacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın nikahını gördüyseniz:

  • Yakın bir akrabanız kötü bir duruma düşebilir.

Kahve falında arkadaşını nikah masasında görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşın nikahını görmek yarınlarına inanacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının nikahını görmek yeni bir haneye sahip olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının nikahını görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının nikahlandığını görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının nikahına gitmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında nikah yüzüğünü unutmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nikah bulunmak çok daha iyi bir konuma geleceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir