AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah masasında ağlamak

Kahve falında nikah masasında ağlamak

Kahve falında nikah masasında ağlamak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, Allah katında yükseleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, belaya ve derde düşeceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nikah masasında ağlamak gördüyseniz:

  • Çok güvendiğiniz birisine sırlarınızı açabilirseniz, onun yardımını görebilirsiniz.

Kahve falında nikah masasında ağlamak malvarlığının çok daha artacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giyip nikah masasına oturmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında nikah masasında kalmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına alamet eder.

Kahve falında kendini nikah masasında görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında nikah masasında terk edilmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, güçten düşeceğine alamet eder.

Kahve falında nikah masasından kaçmak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına inanılır.

Kahve falında nikah masasını terk etmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nikah masasında görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir