AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının hastalandığını görmek

Kahve falında bir arkadaşının hastalandığını görmek

Kahve falında bir arkadaşının hastalandığını görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının hastalandığını gördüyseniz:

  • İlişkileri daha rahat yönetmenizi sağlayabilecek ipuçları yakalayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının hasta olduğunu görmek takdir edileceği işler yapacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını hasta görmek hastalıklarının biteceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının hastalandığını görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalettir.

Kahve falında eski arkadaşını hasta görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, çok daha fazla adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hasta olarak görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşın hasta olduğunu görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında iş arkadaşının hasta olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, işlerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının annesini hasta görmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir