AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşının hasta olduğunu görmek

Kahve falında iş arkadaşının hasta olduğunu görmek

Kahve falında iş arkadaşının hasta olduğunu görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında iş arkadaşının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Uyarı veren konuları önemsemelisiniz.

Kahve falında iş arkadaşını hasta görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş arkadaşının hasta olduğunu görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, tüm dileklerin tutacağına işarettir.

Kahve falında iş arkadaşıyla konuşmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işyerindeki arkadaşları görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, güvenini sarsacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni iş arkadaşı görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına tabir olunur.

Kahve falında iş arkadaş görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşa iş bulmak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş arkadaşını sıkıntılı görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir