AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın hasta olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşın hasta olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşın hasta olduğunu görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, zaman bulmakta zorlanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri sanki batağa saplanmış gibi duran işleriniz birdenbire yürümeye başlayabilir.

Kahve falında arkadaşımı hasta görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında eski arkadaşını hasta görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı hasta görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına inanılır.

Kahve falında arkadaş hasta görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşı hasta görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını hasta yatarken görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının çok hasta olduğunu görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının annesini hasta görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir