AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını hasta görmek

Kahve falında bir arkadaşını hasta görmek

Kahve falında bir arkadaşını hasta görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, güçten düşeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, insanların takdirini kazanacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşını hasta gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha yaratıcı olmanız da fayda var.

Kahve falında arkadaşının hasta olduğunu görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kötü sözler duyacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının hastalandığını görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaş hasta görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın hasta olduğunu görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında hasta bir arkadaşını görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı hasta görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını hasta yatarken görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, kendi şansını kendi yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşını hasta görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, kazancın günden güne artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir