AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının hastalandığını görmek

Kahve falında arkadaşının hastalandığını görmek

Kahve falında arkadaşının hastalandığını görmek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının hastalandığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları fazla abartmanız veya fazla hafife almanız durumunda duygusal konular yükselebilir.

Kahve falında bir arkadaşın hasta olduğunu görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşının hastalandığını görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu hasta görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın hasta olduğunu görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşını hasta görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşının hasta olduğunu görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını hasta olarak görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşını hasta görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir