AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının hasta olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının hasta olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının hasta olduğunu görmek küslerin ve dargınların barışacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, atılıma geçeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu sizin için önemli ilşkiler kanalıyla istikrarlı hale sokabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını hasta yatarken görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşımı hasta görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının hasta olduğunu görmek borçlarının çoğalacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine delalettir.

Kahve falında bir arkadaşını hasta görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını hasta olarak görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işarettir.

Kahve falında iş arkadaşını hasta görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşın hasta olduğunu görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının annesini hasta görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir