AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının annesini hasta görmek

Kahve falında arkadaşının annesini hasta görmek

Kahve falında arkadaşının annesini hasta görmek imkânların günden güne azalacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, masumluğunu ispat edeceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının annesini hasta gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakmalısınız.

Kahve falında arkadaşının annesini hasta görmek istediği makama geleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında annesinin çok hasta olduğunu görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında annesini çok hasta görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında anneni hasta görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş annenin hasta olduğunu görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, işlerinin çok açılacağına işaret eder.

Kahve falında annesini hasta görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, gamsız bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin hasta görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında anne babayı hasta görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir