AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını düğününü görmek

Kahve falında arkadaşını düğününü görmek

Kahve falında arkadaşını düğününü görmek paraya ve mala kavuşacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, hayır duaları alınacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, hayırlı işe, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını düğününü gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapacağınız ziyaretler gelecekle ilgili planlarınız üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında yakın arkadaşının düğününü görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, bol muhabbette kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaş düğünü görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın düğününe gitmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının düğün davetiyesini görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının düğünü görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının düğününe gitmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını düğünde görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının düğünü olduğunu görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir