AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını gülerken görmek

Kahve falında bir arkadaşını gülerken görmek

Kahve falında bir arkadaşını gülerken görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşını gülerken gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da meslektaşlarınızla biraya gelerek farklı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşı gülerken görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşından kırmızı gül almak falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına gül vermek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını gülerken görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, yenisinin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını gülerken görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını gülerek görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, sağlık sorunun kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşından gül almak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasına gül vermek saygın biri haline geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir