AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına gül vermek

Kahve falında başkasına gül vermek

Kahve falında başkasına gül vermek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, rahat bir nefes alınacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına gül vermek gördüyseniz:

  • Katılldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Kahve falında çok büyük gül görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında gül filizi görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı yapay gül görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, yakında hedefine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında mavi gül almak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynu bükük gül görmek bolluk içinde yaşamaya, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül yaprağı dökmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasından kırmızı gül almak kötü alışkanlıklarından arınacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine yorulur.

Kahve falında ölüden beyaz gül almak deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir