AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına gül vermek

Kahve falında arkadaşına gül vermek

Kahve falında arkadaşına gül vermek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşına gül vermek gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz doğacak.

Kahve falında arkadaşını gülerken görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşını gülerken görmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından gül almak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını gülerek görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşından kırmızı gül almak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşına gül vermek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, tabiri caizse can bulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı gülerken görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gül tutmak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir