AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı gülerken görmek

Kahve falında arkadaşı gülerken görmek

Kahve falında arkadaşı gülerken görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, lüks, konfor içinde olacağına, hileye, fesada bulaşacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, hoş muhabbette olacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşı gülerken gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani fiziksel itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında arkadaşından gül almak yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşını gülerken görmek çok büyük adımlar atacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını gülerek görmek işlerdeki karın artacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşından kırmızı gül almak batıl amele, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşına gül vermek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını gülerken görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, hayır dualarına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşı gülerken görmek kafasının sakinleşeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisinden gül almak mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir