AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşından gül almak

Kahve falında arkadaşından gül almak

Kahve falında arkadaşından gül almak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, müjdeli haberler alınacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşından gül almak gördüyseniz:

  • Heyecan yaratan durumlar olabilir veya sabrınız test edilebilir.

Kahve falında arkadaşı gülerken görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını gülerken görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşına gül vermek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını gülerken görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşından kırmızı gül almak işindeki bereketin de çoğalacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını gülerek görmek farklı kişilerle tanışacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşından gül almak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına yorulur.

Kahve falında altın gül görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir