AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşından kırmızı gül almak

Kahve falında arkadaşından kırmızı gül almak

Kahve falında arkadaşından kırmızı gül almak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşından kırmızı gül almak gördüyseniz:

  • Eski fikirlerinize yeni formlar getirebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşından kırmızı gül almak dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı beyaz gül görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı gül ve yüzük görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı gül topladığını görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük kırmızı gül görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında açan kırmızı gül görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı güllü elbise görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz gül ve kırmızı gül görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir