AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını gülerek görmek

Kahve falında arkadaşını gülerek görmek

Kahve falında arkadaşını gülerek görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını gülerek gördüyseniz:

  • Kırılgan kişiler veya alıngan davranışları olan kimselerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında arkadaşını gülerken görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşından kırmızı gül almak sıkıntılı günler geçireceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşını gülerken görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşına gül vermek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını gülerek görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşından gül almak büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, müşterilerinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı gülerken görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına inanılır.

Kahve falında gülen inek görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir