Kahve falında bir arkadaşın çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşın çocuğu olduğunu görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, başarısız olacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda alacağınız haberler veya ortaya çıkan bilgiler dikkat gerektirebilir.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu hasta görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının çocuğu olduğunu öğrenmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını ve çocuğunu görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşın çocuğu olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, borçların sonlandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çocuğu olduğunu görmek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ikiz çocuğu olduğunu görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir