AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının çocuğunu hasta görmek

Kahve falında arkadaşının çocuğunu hasta görmek

Kahve falında arkadaşının çocuğunu hasta görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu hasta gördüyseniz:

  • Duygusal konular kontrolden çıkabilir.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu hasta görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu hasta görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında hasta çocuğun iyileştiğini görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun hastalandığını görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Kahve falında bir çocuğu hasta görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun hasta olduğunu görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğunun hasta olduğunu görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir