AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını ve çocuğunu görmek

Kahve falında arkadaşını ve çocuğunu görmek

Kahve falında arkadaşını ve çocuğunu görmek yaşamının tadını çıkaracağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını ve çocuğunu gördüyseniz:

  • Herkes birbirinden farklı fikirlere sahip olabilir.

Kahve falında arkadaşının çocuğu olduğunu öğrenmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında iş arkadaşının çocuğunu görmek söz sahibi olacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu görmek maddi gücünün azalacağına, sağlık içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çocuğu olduğunu görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşının çocuğu olduğunu görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşımın çocuğu olduğunu görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir