AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının çocuğu olduğunu görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, işlerinin bozulacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizinle ilgisi olmayan konuşma ya da tavırları bile üzerinize alarak üzülmeniz ya da moralinizi bozmanız mümkündür.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğunu görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşının çocuğu olduğunu görmek ardından yeni bir işe gireceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğu olduğunu görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, bir süre belini doğrultamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğunun olduğunu görmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının çocuğu olduğunu görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir