AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, can sıkıcı haberler almaya, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, bol kazanç getireceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, tatsızlıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Saygı duyulmak, dikkate alınmak veya sevilmek istiyorsanız maddi olanaklarınızı seferber etmenin dışında şeyler yapmalısınız.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğunu görmek başarının adım adım yaklaşacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğunun olduğunu görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğu olduğunu görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşımın çocuğu olduğunu görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşın çocuğunu görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir