AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşın erkek çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Zekanızın çok iyi derecede çalışması sizi hırslı bir yapıdan uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğunun olduğunu görmek eğlenceli günler yaşayacağına, kazançlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğunu görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek maddi olanaklarının artacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğu olduğunu görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, insanları kandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu hasta görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu sevmek sevinçli bir hayat süreceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir