AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının çocuğu olduğunu öğrenmek

Kahve falında arkadaşının çocuğu olduğunu öğrenmek

Kahve falında arkadaşının çocuğu olduğunu öğrenmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, dertlerin sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının çocuğu olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendinize yatırım yapın.

Kahve falında arkadaşının çocuğu olduğunu öğrenmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bol rızık sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğunun olacağını öğrenmek istediklerini elde edeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine yorulur.

Kahve falında çocuğu olduğunu öğrenmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına yorulur.

Kahve falında çocuğu olacağını öğrenmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun olacağını öğrenmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, dileklerin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun olacağını öğrenmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir