AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arabaya çarpmak

Kahve falında bir arabaya çarpmak

Kahve falında bir arabaya çarpmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir arabaya çarpmak gördüyseniz:

  • Sizden beklenenleri yerine getirmek adına duygularınızı bastırmanız gerekebilir.

Kahve falında arabayla ağaca çarpmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğa araba çarpmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba çarpmak hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, kendinden emin adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında arabalara çarpmak herkesin istediği şeye kavuşacağına, elinin darlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında polis arabasına çarpmak işleri büyütme sürecine girileceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine işarettir.

Kahve falında arabayla bir kadına çarpmak kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, rızkın genişlemesine delalet eder.

Kahve falında köpeğe arabayla çarpmak umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine yorulur.

Kahve falında arabayla duvara çarpmak gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir