AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba çarpmak

Kahve falında araba çarpmak

Kahve falında araba çarpmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, kendisi için mal mülk alacağına, kişinin kazancının artacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine inanılır.

Kahve falında araba çarpmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için bazı fikirlerinizin revize edilmesi gerektiğinin farkına varabilir, çevrenizdeki kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında arabayla birine çarpmak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında arabayı bir yere çarpmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına alamet eder.

Kahve falında araba sürüp çarpmak aile hayatlarını bozulacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duran arabaya çarpmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında araba çarpmak yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla insana çarpmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla bir yere çarpmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla başka arabaya çarpmak var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir