AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla ağaca çarpmak

Kahve falında arabayla ağaca çarpmak

Kahve falında arabayla ağaca çarpmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla ağaca çarpmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklığınızın olumlu getirileri olabilir.

Kahve falında arabayla ağaca çarpmak fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arabaya arkadan çarpmak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla bir çocuğa çarpmak hayatına bolluk ve bereket geleceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında arabayla koyuna çarpmak onların kıymetini bileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına inanılır.

Kahve falında arabayla direğe çarpmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında bir arabaya çarpmak verdiği vaatleri yerine getireceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla çarpmak programların ve projelerin tutmayacağına, terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba sürüp çarpmak kişinin sıkıntılarından arınacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir