AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla bir kadına çarpmak

Kahve falında arabayla bir kadına çarpmak

Kahve falında arabayla bir kadına çarpmak yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, muradına ereceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla bir kadına çarpmak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda karar almakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında arabayla bir kadına çarpmak kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla kadına çarpmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba çarpmak yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı çarpmak yeni bir araba satın alınacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında arabayla birine çarpmak sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında arabayla direğe çarpmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birine araba çarpmak ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla adama çarpmak kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir