AnaSayfa / Genel / Kahve falında alimi ziyaret etmek

Kahve falında alimi ziyaret etmek

Kahve falında alimi ziyaret etmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, yiyip içeceğine alamet eder.

Kahve falında alimi ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz ise neredeyse en üst noktasında bulunuyor.

Kahve falında alimi ziyaret etmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük din alimi görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalettir.

Kahve falında alimden ders almak fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında islam aliminin elini öpmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, gerginliğin biteceğine delalettir.

Kahve falında alimin elini öpmek çok büyük bir acı duyacağına, anne babaya müjde verileceğine tabir olunur.

Kahve falında din alimi görmek mutlu ve hafif hissedeceğine, büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında alimle yemek yemek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine delalettir.

Kahve falında alimin arkasında namaz kılmak yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, işlerinin duracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir