AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ağaçtan meyve toplamak

Kahve falında bir ağaçtan meyve toplamak

Kahve falında bir ağaçtan meyve toplamak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, mahsullerin fazlalaşacağına delalettir.

Kahve falında bir ağaçtan meyve toplamak gördüyseniz:

  • Kişisel ilerlemenize faydası olmayacak alışkanlıkları bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve toplamak ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçlardan meyve toplamak hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta meyve toplamak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında meyve ağacından meyve toplamak doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan meyveler toplamak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine işaret eder.

Kahve falında bir ağaçtan meyve toplamak atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil meyve toplamak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta meyve görmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, paraya ve mala kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir