AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve ağacından meyve toplamak

Kahve falında meyve ağacından meyve toplamak

Kahve falında meyve ağacından meyve toplamak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında meyve ağacından meyve toplamak gördüyseniz:

  • Yardım tekliflerinde bulunurken, eskiden sizden fayadalanmaya çalışan bir kişinin, tekrar aynı şeyi deneyebileceğini unutmamalısınız.

Kahve falında meyve ağacından meyve toplamak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçlardan meyve toplamak başka kimselere de yardım edeceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan meyveler toplamak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve toplamak bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, işleri yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında bir ağaçtan meyve toplamak pişman olacağı şeyler yapacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil meyve toplamak üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta meyve toplamak fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan meyve yediğini görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir