AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan meyveler toplamak

Kahve falında ağaçtan meyveler toplamak

Kahve falında ağaçtan meyveler toplamak eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan meyveler toplamak gördüyseniz:

  • Seyahatlere ya da eğitime para yatırıyorsanız beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında meyve ağacından meyve toplamak keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve toplamak dertlerin sonlanacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bir ağaçtan meyve toplamak hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta meyve toplamak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçlardan meyve toplamak büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan meyveler toplamak endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil meyve toplamak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük meyve ağacı görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir