AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaca çıkıp meyve toplamak

Kahve falında ağaca çıkıp meyve toplamak

Kahve falında ağaca çıkıp meyve toplamak rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve toplamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya duygu durumunuzu ilgilendiren konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve toplamak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve yemek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, birlikte kâh ağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacına çıkıp incir yemek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dut ağacına çıkıp dut yemek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında ağaca çıkıp inmek aşkının da kalıcı olacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yükseklere çıkıp inmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yükseğe çıkıp indiğini görmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir