AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta meyve görmek

Kahve falında ağaçta meyve görmek

Kahve falında ağaçta meyve görmek insanlardan takdir toplayacağına, maddi kayba uğrayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta meyve gördüyseniz:

  • Kavgalara açıksınız.

Kahve falında ağaçta meyveler görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta meyve görmek sorunlarını teker teker aşacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan meyve yemek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç dalından meyve yemek bundan güç ve cesaret alacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyve ağacına çıkmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç meyve görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karışık meyve ağacı görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda meyve ağacı görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir