AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçlardan meyve toplamak

Kahve falında ağaçlardan meyve toplamak

Kahve falında ağaçlardan meyve toplamak mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçlardan meyve toplamak gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşları işin içerisine çekebilecek işlerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında ağaçtan yeşil meyve toplamak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyve ağacından meyve toplamak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan meyveler toplamak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta meyve toplamak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir ağaçtan meyve toplamak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve toplamak iyi geçiminin biteceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçlardan meyve toplamak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil meyve ağacı görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir